Tinerii care s-au dezbrăcat în giratoriul de la Caraiman, audiați de polițiștii. În cauză se fac cercetări pentru două infracțiuni

Polițiștii din cadrul IJP Prahova nu prea s-au amuzat când au văzut imaginile cu cei doi tineri în chiloți, protagoniștii unei farse jucate joi după-amiază, în Ploiești, în sensul giratoriu de la Caraiman.

După ce bărbații au fost amendați de polițiștii locali, unul dintre ei a ajuns, aseară, la audieri.

Citiți și:  VIDEO - Doi tineri din Ploiești s-au "certat" în chiloți în sensul giratoriu de la Caraiman. Cât i-a costat farsa

"Cu privire la materialul video ajuns în spațiul public în care doi tineri opresc autoturismele în trafic și efectuează acte de exhibiționism, vă aducem la cunoștință următoarele:

Cei doi au fost identificați. Pentru situația filmată în Ploieşti, în zona Caraiman (sesizată poliției prin 112), unul dintre ei a fost adus aseară la sediul Poliției, fiind sancționat contravențional pentru tulburarea ordinii publice. Celălalt a fost citat procedural, urmând fi aplicate măsuri legale în consecință.

De asemenea, în cauză au fost demarate cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de așezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulația pe drumul public (art. 339 alin.3 Cod penal) și ultraj contra bunelor moravuri (art. 375 Cod penal)", a informat, vineri purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

 

Image
Image
Image