Trei persoane reținute, în Prahova, în dosarul vizând proxeneţi care acționau prin metoda "loverboy"

IJP Prahova a anunțat că trei dintre cele 12 persoane audiate în urma perchezițiilor de marți, derulate în mai multe localități din Prahova, au fost reținute, aseară, iar miercuri urmează să fie prezentate Parchetului cu propunere de sesizare a instanței, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Perchezițiile s-au derulat în Ploiești, Podenii Noi, Șoimari și Bălțești, în dosarul privind o grupare de persoane care acționa din 2018, în țară și în străinătate.

Persoanele vizate sunt bănuite că ar fi stabilit relații de prietenie sau concubinaj cu femei pe care ulterior le determinau să se prostitueze, în special în cluburi din afara țării.

Citiți și:  Percheziții în Prahova, marți dimineață. Sunt vizați bărbați care se cuplau cu femei ca să le trimită să se prostitueze

În timpul perchezițiilor de marți, polițiștii au ridicat sume de bani, telefoane, dar și înscrisuri. Totodată, oamenii legii au indisponibilizat două autoturisme.

Citiți și: VIDEO - Sume de bani, mașini și caiete cu însemnările proxeneților indisponibilizate în urma perchezițiilor derulate marți, în Prahova

 

Image
Image
Image