Trei persoane reținute de polițiștii din Ploiești, pentru tâlhărie și lipsire de libertate

Trei persoane reținute de polițiștii din Ploiești, pentru tâlhărie și lipsire de libertate

Trei percheziții au fost efectuate, ieri, de polițiștii de Investigații Criminale din Ploiești, pe raza județului Prahova, la  domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate și conducere fără permis.

"La începutul lunii iunie, persoanele bănuite ar fi săvârșit asupra unui bărbat o infracțiune de lipsire de libertate și, totodată, ar fi sustras, prin violență, bunuri personale și bani. Totodată, una dintre persoanele bănuite ar fi condus un autoturism deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ  7.000  de  lei", a informat IJP Prahova.

De la domiciliile acestora au fost recuperate bunuri și bani ce par a face obiectul activității infracționale. În urma perchezițiilor și a probatoriului administrat, trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

La acțiunea care a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale au participat și luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

 

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: ziaruldeiasi.ro)

 

Image
Image
Image