fbpx

Trei tineri au furat peste 100 kg de pește din bazinele de la Fulga. Grupul avea deja clienți, în zona Mizil

Trei tineri au furat peste 100 kg de pește din bazinele de la Fulga. Grupul avea deja clienți, în zona Mizil

Image
Image

Trei tineri din Fulga sunt cercetați pentru furt după ce, sâmbătă, ar fi sustras o cantitate importantă de pește, dintr-un bazin al amenajării piscicole de pe raza comunei. Marfa, care urma să fie comercializată în localitățile din zona Mizil, a fost găsită în portbagajul autoturismului cu care aceștia merseseră la furat.

 

"La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Ciorani au fost sesizați de către directorul unei amenajări piscicole din comuna Fulga despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras pește din unul din bazine, ulterior plecând cu un autoturism.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări pe raza comunelor adiacente, ocazie cu care persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate, în comuna Baba Ana, ca fiind 3 tineri cu vârstele de 19, 22 respectiv 30 de ani, domiciliați în comuna Fulga.

Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au descoperit cantitatea de 126 de kilograme de pește, care a fost ridicată și predată directorului societății.

Din verificări s-a stabilit faptul că cei trei urmau să comercializeze peștele în cauză pe raza mai multor comune din apropierea orașului Mizil", au precizat reprezentanții IJP Prahova într-un comunicat transmis luni dimineață.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: debraila.ro)

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.