Turistul găsit decedat pe Valea Albă, din Bucegi, nu este angajatul ISU Mureș dat dispărut. Care este identitatea victimei

Trupul persoanei decedate a fost recuperat duminică, de pe munte, de salvamontiști, cu ajutorul unui elicopter. Salvatorii au anunțat și că asupra victimei au fost găsite documente de identitate, iar persoana decedată nu este angajatul ISU Mureș, care ar fi dispărut în Bucegi acum trei săptămâni, ci o persoană din Giurgiu.

"Din păcate, cel mai negru gând al salvamontiştilor când merg să recupereze un decedat, cel în care trupul găsit să nu fie al persoanei căutate, ci al unei alte persoane neanunţate ca dispărută, s-a întâmplat şi acum, ca în multe alte situaţii. Actele găsite asupra victimei ne confirmă că aceasta nu este persoana anunţată că dispărută acum 2 săptămâni , fiind vorba de o persoană cu un al nume, domiciliata în Giurgiu", a confirmat Salvamont România.

Citiți și:  Cadavru găsit de un turist, pe una dintre văile din Bucegi. Salvamontiștii sunt ajutați și de un echipaj cu elicopter

"Trupul persoanei decedate a fost ridicat în elicopter şi misiunea aero s-a încheiat cu bine. Urmează retragerea din munte, pe cale terestră, a celor 10 salvamontişti, sperăm că şi aceasta să se desfăşoare cu bine şi, deseară, să putem spune că acţiunea s-a încheiat cu adevărat. Urmează alte zile de căutări", au mai completat reprezentanții Salvamont.

Sursa foto: Salvamont România

 

Image
Image
Image