UDPATE | Turistul găsit mort în Bucegi ar fi angajatul ISU Mureș dat dispărut acum trei săptămâni

Salvatorii montani au transmis primele indicii referitoare la turistul al cărui trup neînsuflețit a fost găsit în Bucegi.

Salvamontiștii cred, după culoarea echipamentului, că trupul neînsufleţit ar fi al turistului dispărut acum trei săptămâni. Este vorba despre bărbatul de 37 de ani, angajat al ISU Mureș, căutat zile în șir pe traseele din Bucegi după ce colegii lui au anunțat că nu mai este de găsit de când a plecat într-o drumeție la Vf. Omu.

Citiți și: UPDATE | Alertă în Bucegi! Angajat al ISU Mureș, dispărut de o săptămână pe traseul spre Vf. Omu

"Din primele informaţii, după culoarea echipamentelor, trupul găsit poate fi al turistului anunţat că dispărut în Bucegi acum cca două săptămâni. Mulţumim tuturor celor care ne-au oferit informaţii despre acest caz , informaţii mai mult sau mai puţin exacte, dar care, totuşi, ne-au asigurat un punct de plecare în acţiunile de căutare şi fără de care nu am fi putut declanşa aceste căutări", a anunțat Salvamont România, duminică dimineață.

Citiți și: Salvamontiștii au reluat căutarea angajatului ISU Mureș dispărut în Bucegi

La această oră, 10 salvamontişti din cadrul Salvamont Prahova Salvamont Buşteni participă la misiunea de recuperare, în sprijinul lor venind, atât cât condițiile meteo vor permite, și un echipaj cu elicopter.

Citiți și: Cadavru găsit de un turist, pe una dintre văile din Bucegi. Salvamontiștii sunt ajutați și de un echipaj cu elicopter

UPDATE - Turistul găsit decedat pe Valea Albă, din Bucegi, nu este angajatul ISU Mureș dat dispărut. Care este identitatea victimei

Foto cu caracter ilustrativ (Sursa: Salvamont România)

 

Image
Image
Image