Un șofer a făcut circ, ieri noapte, pe DN 1A, când a fost oprit de Poliție

Un echipaj de Poliție Rutieră din cadrul Biroului  Drumuri  Naționale și Europene a oprit în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.00, pe DN 1A, la Măneciu, pentru un control de rutină, un autoturism al cărui șofer avea să le dea ceva de furcă oamenilor legii.

După cum relatează reprezentanții IJP Prahova, individul, identificat ulterior drept un bărbat de 33 de ani, din comuna Măneciu, s-a încuiat în autoturism, a refuzat să dea curs solicitărilor de legitimare și prezentare a documentelor, a sărit  peste scaunele din față și s-a mutat pe locurile din spate, iar la un moment dat a deschis portiera și a luat-o la fugă. În cele din urmă a fost ajuns din urmă de polițiști, dar nici asta nu l-a potolit. Șoferul a a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Acolo, în prezența medicului, bărbatul a refuzat să îi fie prelevate mostre de sânge.

Îndărătnicul s-a ales cu dosar penal, iar acum este cercetat pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: gazetadinvest.ro)

 

Image
Image
Image