Un șofer drogat cu cocaină și canabis a fost depistat, azi-noapte, pe străzile din Ploiești

șofer drogat
Foto cu caracter ilustrativ
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii din Ploiești anchetează un tânăr de 22 de ani care s-ar fi urcat la volant drogat cu două substanțe interzise. Acesta a fost depistat la volan în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe str. Gheorghe Doja.

 

"Noaptea trecută, în jurul orei 01:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Gheorghe Doja au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani. 

Întrucât tânărul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul drugtest, rezultatul acestuia indicând prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, respectiv cocaină și canabis. 

Astfel, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge", a anunțat IJP Prahova. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. 

 

Image