Un bărbat a murit lovit de autobuz, sâmbătă, în Sinaia. Poliția încearcă să identifice victima

Un bărbat a murit lovit de autobuz, sâmbătă, în Sinaia. Poliția încearcă să identifice victima
Un bărbat a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de un autobuz în timpul traversării, pe Bulevardul Carol I din Sinaia (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de un autobuz în timpul traversării, pe Bulevardul Carol I, aproape de centrul orașului Sinaia.

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 12.00. Un bărbat cu vârsta de circa 45-50 de ani a fost acroșat de un autobuz, în timp ce încerca să traverseze Bulevardul Carol I. Potrivit martorilor, bărbatul nu s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni.

Polițiștii nu au reușit pentru moment să identifice victima.

Un bărbat a murit lovit de autobuz, pe Bulevardul Carol I din Sinaia

„Astăzi, 18 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, un bărbat de 42 ani, în timp ce conducea un autobuz, pe Bulevardul Carol I, din direcția Bușteni către strada Gării, din Sinaia, la un moment dat ar fi acroșat și accidentat un pieton, care se afla în traversarea părții carosabile. În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul pietonului (bărbat de 45-50 de ani, la acest moment neidentificat). Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

Traficul rutier în zonă a fost restricționat pentru efectuare cercetărilor la fața locului.

„Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, se încheie comunicatul Poliției.

Image