Un banner cu mesajul "Bine aţi venit în judeţul lui Portocală!" a apărut pe DN1, lângă Ploieşti

Persoane necunoscute au instalat pe Drumul Naţional 1, în Prahova, pe o pasarelă pietonală, un afiş de mari dimensiuni cu mesajul "Bine ați venit în județul lui Portocală! Aici se fabricau zeci (de – n.r.) dosare cu probe false". Mesajul îl vizează pe fostul procuror DNA Ploieşti Mircea Negulescu, poreclit "Portocală", care s-a ocupat de mai multe dosare penale care au vizat persoane influente din mediul politic şi cel de afaceri din Prahova şi nu numai.

Autorii mesajul încearcă să acrediteze ideea că fostul anchetator, în prezent el însuşi cercetat pentru modul în care conducea anchetele, ar fi folosit probe false pentru trimiterea în judecată a unor politicieni sau oameni de afaceri.

Banner-ul a apărut pe o pasarelă pietonală care trece peste DN 1, în comuna prahoveană Bărcăneşti, într-o zonă cu un trafic rutier intens.

CITIŢI ŞI:

CSM a respins solicitarea pentru încuviințarea arestării procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu

CSM a avizat revocarea lui Lucian Onea de la DNA Ploiești

Fostul procuror de la Direcţia Naţională Anticorupţie este cercetat, alături de alţi patru procurori şi trei ofiţeri de poliţie judiciară de la Serviciul Teritorial Ploieşti al DNA, pentru constituire de grup infracțional organizat. Cel mai vizibil contestatar al său este fostul deputat Vlad Cosma, care, alături de sora sa, actualul parlamentar Andreea Cosma, a depus mai multe plângeri, după ce anterior făcuse dezvăluiri în presă în care susţinea că probele prezentate în mai multe dosare ale DNA Ploieşti ar fi fost falsificate.

{gallery}banner judetul lui portocala{/gallery}

(Foto: ziarulincomod.ro)

Image
Image
Image