Un cartier din Plopeni a rămas de o zi fără apă potabilă. Ce răspunde Hidro Prahova

Două avarii consecutive au lăsat cartierul Diana din oraşul Plopeni fără apă potabilă, de joi după-amiază. Hidro Prahova, operatorul care gestionează sistemul de alimentare cu apă în zonă, spune că se lucrează pentru remediere şi că livrarea va fi reluată vineri, în jurul prânzului.

Un cititor Telegrama ne-a semnalat faptul că oamenii din Plopeni au rămas fără apă încă de joi, reclamând şi că operatorul nu a trimis niciun anunţ. Contactaţi de reporterii noştri, reprezentanţii Hidro Prahova au precizat că problema s-a manifestat doar în zona Diana, după o avarie apărută la conducta de 250 care alimentează cartierul. Ea a fost rezolvată iniţial, joi seară, în jurul orei 17.50, însă la scurt timp a apărut o nouă avarie, în imediata vecinătate, a explicat purtătorul de cuvânt al Hidro Prahova, Eugen Ionică.

"Nu am putut anunţa populaţia, întrucât nu a fost vorba despre o oprire programată. A fost vorba despre o avarie, remediată, urmată de o alta. Oamenii noştri sunt pe teren, acţionează inclusiv cu o motopompă după ce a fost inundat căminul. Estimăm că în câteva ore se va relua alimentarea", ne-a declarat reprezentantul Hidro Prahova.

Dacă ai o reclamaţie sau ai surprins situaţii ieşite din comun, dă-ne de veste pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de Facebook a redacţiei!

Image
Image
Image