Un copil de 3 ani a murit după ce a fost lovit de o locomotivă, în Halta Sinaia

Un copil în vârstă de trei ani a murit, duminică după-amiază, după ce a fost lovit de o locomotivă în Hala Sinaia. Poliţia Prahova a deschis un dosar penal, iar primele informaţii arată cămicuţul, scăpat de sub supravegherea părinţilor, a ieşit din curtea şi a ajuns pe calea ferată.

Apelul la numărul de urgenţă 112 a venit duminică, în jurul orei 13.40. Copilul a fost lovit mortal de o locomotivă izolată, la ieşirea din Halta C.F. Sinaia, în zona Mefin, a fost primul anunţ transmis de Poliţia Prahova. Familia locuia foarte aproape de calea ferată, iar copilul a fost lăsat nesupravegheat pentru câteva momente, a ieşit din curtea şi a ajuns în faţa unei locomotive care efectua manevre.

"Din primele verificări a rezultat că minorul ar fi fost lăsat fără supraveghere, acesta ieșind din curte în calea ferată. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetarile continuă ppentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Image
Image
Image