Un dezvoltator imobiliar din Cluj și un om de afaceri din Constanța sunt victimele accidentului de avion din județul Buzău. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești

Criminaliștii au stabilit, în noaptea de miercuri spre joi, identitatea celor două victime care și-au pierdut viața în urma prăbușirii unui accident de mici dimensiuni, miercuri, în județul Buzău, într-o pădure din zona Nehoiu.

Pilotul aparatului de zbor era un bărbat de 45 de ani din Cluj-Napoca, Mihai Covaciu, iar celălalt bărbat aflat în avion era Liviu Bucăţică, în vârstă de 50 de ani, din Constanţa, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Clujeanul era un cunoscut dezvoltator imobiliar din zona Clujului, iar constănțeanul un om de afaceri și fratele Corinei Martin, preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

Mihai Covaciu era un cunoscut dezvoltator imobiliar cu investiţii în construcţia de apartamente în Braşov, Râşnov şi Cluj-Napoca. Acesta deţinea brevetul de pilot de mai bine de cinci ani.

Cercetările în cazul avionului prăbuşit la Nehoiu au fost preluate miercuri după-amiază de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

"Nu ştiu cine le-a dat aprobare de zbor, vremea era absolut imposibilă, ploua şi plafonul de nori era foarte jos", a declarat, după accident, Gabriel Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău.

Sursa foto: antena3.ro

Image
Image
Image