Un nou accident pe DN 1, la intersecţia de la Buda. Trei persoane au fost rănite

Un microbuz cu șase persoane și un autoturism au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier în intersecția DN 1 cu drumul spre satul Buda, din apropiere de Ploiești, o zonă renumită ca fiind deosebit de periculoasă, din cauza numeroaselor evenimente rutiere petrecute aici.

Citiți și: Restricții de circulație pe DN 1, în intersecția din dreptul localității Buda, după un accident cu cinci mașini implicate

IJP Prahova a anunțat că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate. Autoutilitara circula pe DN 1, intrând în coliziune cu autoturismul care venea dinspre Buda spre Ploiești. Șoferul turismului și doi pasageri din microbuz au fost răniți.

La fața locului au intervenit echipaje de la ambulanță, pompieri și două echipaje Smurd.

Citiți și: Consiliul Judeţean a depus proiectul pentru construirea unui pod peste DN1, la ieşirea din Ploieşti spre Buda

Potrivit ISU Prahova, la spital au ajuns un bărbat de 50 de ani cu traumatism la umăr, traumatism la genunchi și traumatism la mână și doi tineri, de 28, respectiv 32 de ani, cu traumatisme la picioare.

Timp de o oră, în zona traficul a fost dirijat, existând restricții pe prima bandă a fiecărui sens.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image
Image
Image