Image

Un nou protest al taximetriștilor din Ploiești va avea loc marți, în centrul orașului

Un nou protest al taximetriștilor din Ploiești va avea loc marți, în centrul orașului
Taximetriștii din Ploiești vor organiza marți un protest în centrul municipiului, urmând ca strada din fața Palatului Culturii să fie închisă cu această ocazie, timp de două ore (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Taximetriștii din Ploiești vor organiza marți un protest în centrul municipiului, urmând ca strada și parcarea dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ să fie închise cu această ocazie, timp de două ore.

Manifestarea este organizată de Asociația Eurotaxi și vine după ce taximetriștii au mai organizat recent o serie de proteste față de actualul cadru legislativ, care, potrivit acestora, le impune foarte multe obligații și obstacole și creează o concurență neloială din partea firmelor de „ride sharing” intrate în ultimii ani pe piața românească.

Protest al taximetriștilor în centrul Ploieștiului

Organizatorii acțiunii au primit permisiunea de a protesta în centrul municipiului, urmând ca un tronson al străzii Erou Călin Cătălin, situat între Palatul Administrativ și Palatul Culturii, să fie închis marți, timp de două ore. Restricția se va aplica în intervalul 11.00 - 13.00, a anunțat Primăria Ploiești, într-un comunicat de presă transmis luni.

„Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Asociației Eurotaxi Prahova, cu privire la închiderea circulației rutiere pe strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola - zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ - intrarea B) marți, 21 noiembrie 2023, între orele 11:00 - 13:00  și eliberarea parcării aflată în această zonă. Măsurile au fost dispuse în contextul organizării de către asociația sus amintită a unui protest, doar cu staționare, al taximetriștilor ploieșteni”, se arată în anunțul Primăriei.

Image
Image