fbpx

Un poliţist aflat în timpul liber le-a acordat primul ajutor victimelor din accidentul cu autobuz, de la Brebu

Image
Image

Un poliţist prahovean a fost primul care a intervenit, marţi după-amiază, pe drumul dintre Brebu şi Câmpina, în urma accidentului provocat de explozia cauciucului unui autobuz.

Chiar în spatele vehiculului care a ieșit de pe carosabil, lovind un autoturism staționat și rănind două persoane, o femeie și un copil de șase ani, cicula o mașină condusă de un polițist al IJP Prahova. Acesta a fost primul care a sărit în ajutorul victimelor rănite în urma impactului.

"Marți, în jurul orelor 14:00, colegul nostru Stănulescu Sebastian, agent în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, aflat în timpul liber, circula cu autoturismul personal, pe un drum județean, către Câmpina.

În fața sa circula un autobuz, iar la un moment dat, șoferul autobuzului a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat regulamentar în afara carosabilului.

Lângă autoturism se aflau 2 persoane, dintre care, un copil de 6 ani, care au fost lovite în urma impactului.

Colegul nostru a intervenit imediat, a sunat la 112 și a acordat primul ajutor victimelor până la sosirea echipajelor de ambulanță. Intervenția a fost absolut necesară întrucât una dintre victime se afla în stare de inconștiență", au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Citiți și:   O femeie și un copil au fost răniți, la Brebu, după ce cauciucul unui autobuz a explodat

În prezent, cele două victime se află în afara oricărui pericol.

Sursa foto: IJP Prahova

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.