Un poliţist din Păuleşti a primit ameninţări şi şi-a găsit cauciucurile de la maşină tăiate

Un poliţist din comuna prahoverană Păuleşti şi-a găsit două anvelope de la maşină tăiate, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce, anterior, primise mai multe ameninţări. Coincidenţa face să fie vorba despre acelaşi agent care, acum câteva săptămâni, fusese în centrul unui scandal, după ce îl amendase în trafic pe un consilier parlamentar.

Incidentul de marţi noapte a fost relatat, pe reţeaua de socializare Facebook, de poliţistul Marian Godină, cel care publuicase şi filmarea de acum câteva săptămâni. "După ce a amendat un consilier parlamentar, polițistul din Păulești a început să primească amenințări de la persoane care, aparent, nu au nicio legătură cu acel consilier, deși locuiesc în aceeași comună și amenințările au început după acel caz. Azi noapte, amenințările s-au concretizat, o mașină cu farurile stinse oprind lângă casa unde locuiește polițistul. Din mașină a coborât un bărbat care, cu un cuțit, i-a tăiat două anvelope ale mașinii parcate în fața casei", a povestit Godină. "Cazul mi se pare extrem de grav, cu atât mai mult cu cât, deși există date despre autor, acesta nici măcar nu a fost audiat până la această oră", a mai afirmat acesta pe Facebook.

Coincidenţă sau nu, poliţistul este cel care l-a amendat pe directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, la data respectivă consilier la cabinetul deputatului Laura Fulgeanu Moagher, între timp eliberat din această funcţie. Agentul a filmat atunci întâlnirea, cu ajutorul unei camere personale, şi i-a trimis înregistrarea lui Godină, care a publicat-o pe Facebook.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO | Adjunctul CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, scandal pe stradă cu Poliţia: "Hai că-ţi arăt eu ţie!"

Deputatul de Prahova Laura Moagher îi spune "adio" consilierului său Lucian Rădulescu, după incidentul în care acesta a fost implicat

Deşi ameninţările au început în urma acelui incident din trafic, Lucian Rădulescu a declarat că nu are nicio legătură cu aceste fapte, amintind că şi-a cerut scuze public pentru atitudinea de atunci.

 

Image
Image
Image