fbpx

UPDATE | Un renumit medic de la Spitalul Județean Ploiești a fost luat de mascați, vineri dimineață

Image
Image

Descinderi, vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Medicul Florin Georgescu a fost luat de "mascaţi", potrivit unor surse din cadrul unităţii medicale citate de Actualitatea Prahoveană.

Din informațiile de până acum, acesta ar fi fost ridicat direct din policlinica unității sanitare, din câte se pare în cadrul unui flagrant.

Dacă aceste detalii se confirmă, ar fi al doilea caz de acest fel în care este implicat numele SJU Ploiești. În august 2015, dr. Alexandru Băloi, pe atunci manager al unității sanitare, a fost ridicat de pe stradă, prins în flagrant când lua bani de la un om de afaceri. Dosarul instrumentat de DNA a fost trimis în judecată în mai puțin de o lună, dr. Băloi fiind condamnat,  în toamna lui 2016, de Curtea de Apel București, la 90 de zile de muncă în folosul comunității, trei ani de închisoare cu suspendare și confiscarea sumei de 6.500 de lei.

UPDATE - Flagrantul de vineri dimineață, de la Județean, ar fi fost derulat de DGA, acțiunea fiind coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Momentan, nu există informații oficiale despre acest caz.

Vom reveni cu detalii.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.