fbpx

Un selfie scump plătit de o femeie, la Cota 1400, la Sinaia

Image
Image

Un echipaj de pompieri și un echipaj Smurd au acționat alături de salvamontiștii prahoveni pentru recuperarea unei femei în vârsta de 31 de ani, care căzuse într-o râpă de aproximativ 60 m. Accidentul s-a petrecut la Sinaia, la Cota 1400.
Potrivit ISU Prahova, victima, care deși a suferit mai multe traumatisme, era conștientă, a fost asistată medical și a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești.
Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, transportul femeii, care a suferit un traumatism cranio-facial, o fractură de claviculă dreapta și un traumatism toracic, a fost asigurat de un echipaj cu medic.
Salvamontiștii din Sinaia au consemnat incidentul ca fiind rezultatul dorinței unei turiste de a obține un selfie perfect. Se poate spune că femeia a avut un foarte mare noroc, dat fiind faptul că a căzut într-o râpă 60 de metri pentru a se rostogoli, după cădere, încă 40 de metri. Mare noroc că a scăpat cu viață, apreciază Salvamont Prahova pe pagina de Facebook.

Credit foto facebook.com/salvamontprahova.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.