fbpx

Un tânăr din Prahova și-a înjunghiat părinții

Image
Image

Scene de groază în localitatea prahoveană Balta Doamnei. Un tânăr de 27 de ani și-a atacat părinții cu un cuțit, după care a fugit de la locul faptei.

Polițiștii au fost alertați prin 112 cu privire la faptul că bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, și-ar fi înjunghiat părinții. Se pare că tânărul, în urma unui conflict cu tatăl său, l-ar fi înjunghiat pe acesta în spate, cu un cuțit, iar pe mamă ar fi rănit-o ușor, cu același obiect, la mână. Imediat după aceea, acesta a fugit.

Poliția a anunțat că imediat au fost constituite echipe operative de căutare a persoanei reclamate, autorul fiind depistat la scurt timp pe raza localității.

În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. IJP Prahova a anunțat, în această dimineață, că luni seară, în jurul orei 20.30, tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Voila.

Victimele sale, propriii părinți, au ajuns conștiente la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Medicul a constatat că rănile suferite nu le-au pus viața în pericol.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.