fbpx

Un vagon al unui tren care transporta vehicule militare a deraiat în Brașov

Un vagon al unui tren care transporta vehicule militare a deraiat în Brașov

Image
Image

Incidentul a avut loc în jurul orei 20:30, la ieșirea din stația Beia, și a fost surprins de cei care așteptau să treacă garnitură, pentru a-și continua drumul. 

Potrivti stirileprotv.ro, problema a fost remediată după mai bine trei ore. Șoferii și pasagerii din mașinile aflate în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată au fost nevoiți să aștepte. Traficul feroviar de călători nu a fost afectat, aceste garnituri circulând pe o altă linie de cale ferată. 

“La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților competente care cercetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului. Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă pe respectivul fir, pot fi posibile întârzieri ale trenurilor de călători, dar și ale altor trenuri din graficul de circulație pentru a se asigura legăturile la trenurile întârziate”, a transmis CFR.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto captura stirileprotv.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.