Unde au fost găsiți femeia din Prahova și băiețelul ei, a căror dispariție a alertat tot județul

TImp de aproape două zile, polițiștii prahoveni au fost în alertă, căutându-i pe Ana Maria Arsene, de 27 de ani, din Cocorăștii Mislii, și pe fiul acesteia, de doi ani. Cei doi plecaseră spre biserică, duminică dimineață, iar de atunci nimeni nu mai știa nimic de ei.

IJP Prahova a informat, în această dimineață, că femeia și băiețelul ei au fost găsiți aseară. Un bărbat din București s-a prezentat cu ei la Poliție, după ce a văzut apelurile lansate de oamenii legii, inclusiv în mass-media.

Oamenii legii bănuiau că dispăruții ar fi ajuns în Capitală, după ce au vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere din mai multe localități.

"În seara zilei de 04.08 a.c., în jurul orelor 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băicoi, au fost sesizați despre faptul că, în dimineața zilei de 04.08.2019, numita Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăștii Mislii, sat Țipărești, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani, către Biserica Mălăiești, fără a mai reveni la domiciliu.

În urma sesizării, polițiștii prahoveni au demarat activități specifice în vederea depistării celor doi, acționând cu forțe mărite.

Astfel, din verificările efectuate, informațiile obținute, cât și vizionarea camerelor de filmat din mai multe localități, polițiștii au stabilit traseul urmat de femeia de 27 de ani, respectiv sat Țipărești-  com. Dumbrăvești- mun. Ploiești( autogara din zona Spitalului Județean de Urgență Ploiești  Gara de Vest Ploiești, urcând într-un tren cu destinația Gara de Nord- mun. București.

Întrucât cei doi, mama și fiul, au fost dați în urmărire generală, în această dimineață, 06.08.2019, un bărbat din mun. București (cunoștință mai veche a familiei) s-a prezentat împreună cu numita ARSENE ANA-MARIA și fiul acesteia, la sediul Postului de Poliției Cocorăștii Mislii, menționând faptul că aceasta ar fi ajuns la domiciliul său în seara de 05.08.2019, și a aflat că este căutată în urma informațiilor apărute în mass-media.

Menționăm faptul că, în această perioadă, atât numita ARSENE ANA-MARIA, cât și fiul acesteia, nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

 În cauză, au fost contactați reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Prahova, pentru luarea măsurilor conform competenței", au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image
Image
Image
Image
Image