Unul dintre bărbații vizați de perchezițiile din Prahova a fost condamnat, în 2011, după ce a furat o geantă cu UN MILION de EURO

Surse apropiate anchetei în cadrul căreia miercuri, în Prahova, au loc mai multe percheziții, au dezvăluit că una dintre persoanele vizate în dosar ar fi bărbatul condamnat, acum opt ani, pentru furtul a nu mai puțin de un milion de euro.

Banii au fost sustrași, atunci, dintr-o casă în construcție din Ploiești, unde proprietara, care îi obținuse din vânzarea unor terenuri moștenite, îi lăsase pentru că...nu avea încredere în bănci. Hoții ar fi pătruns, atunci, în imobil, plănuind o spargere măruntă, și habar nu aveau că vor da peste așa comoară.

La vremea respectivă, Adevărul scria și că făptașii au rămas fără o parte din bani, fiind jefuiți, la rândul lor, de un alt grup, prins ulterior și condamnat.

Miercuri dimineață, polițiștii de investigații criminale din Ploiești efectuează cinci percheziții, în municipiu și în comuna Valea Călugărească, la persoane bănuite că, în ultimele două luni, ar fi spart mai multe locuințe din Ploiești. În acest dosar, prejudiciul este estimat la aproximativ 25.000 de lei.

Citiți și:   Percheziții, miercuri dimineață, la hoți care operau în municipiul Ploiești

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

 

Image
Image
Image