UPDATE | 3 prahoveni au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a izbit parapetul unui pod şi a rămas suspendată

UPDATE | 3 prahoveni au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a izbit parapetul unui pod şi a rămas suspendată

Clipe de panică, vineri noapte, pentru trei tineri din Prahova, care au fost la un pas să ajungă că maşina în râul Teleajen! Autoturismul a derapat pe podul de la Bucov şi a lovit parapetul, rămânând suspendat deasupra hăului. Cei trei pasageri, cu vârste între 24 şi 33 de ani, au fost scoşi din maşină şi transportaţi la spital.

Accidentul s-a petrecut vineri noapte, în jurul orei 23.30, pe Drumul Naţional 1B, la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe podul peste râul Teleajen. Din verificări, se pare că şoferul, un bărbat de 33 de ani din comuna Iordăcheanu, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, pierzând controlul asupra direcției de mers, informează Poliţia Prahova. Autovehiculul a intrat în coliziune cu bordura și balustrada podului, pe care a rupt-o, rămânând suspendat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi doi pasageri, bărbați cu vârste de 33 şi respectiv 24 de ani, au fost transportați la spital, mai informează Poliţia Prahova, care a transmis şi că şoferul a fost testat cu etilotestul iar rezultatul a arătat că nu consumase alcool.

 

Image
Image