fbpx

UPDATE | Doi adulţi şi un copil de 5 ani au ajuns la spital după un accident pe DN 1. Trafic îngreunat pe sensul Ploieşti-Bucureşti

Image
Image

Trei persoane, printre care un copil în vârstă de 5 ani, au ajuns de urgenţă la spital, după ce au fost implicate în accidentul rutier produs joi, în jurul prânzului, pe Drumul Naţional 1, la Puchenii Mari.

În urma coliziunii, o femeie a rămas încarcerată între fiarele contorsionate, ea fiind scoasă de echipajul de descarcerare al ISU Prahova, preluată de medicii sosiţi la faţa locului şi transportată de urgenţă la spital, cu o fractură la umărul drept.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Două maşini s-au răsturnat după un accident pe DN 1, la Pucheni. O persoană a rămas încarcerată

Poliţia Prahova a transmis că, din primele verificări, accidentul s-ar fi produs pe fondul nepastrării distanţei de siguranţă în mers. Ambele autoturisme se deplasau pe sensul Bucureşti-Ploieşti, ele au fost implicate într-o coliziune față-spate, iar din impact ambele au fost proiectate pe celălalt sens de mers. În urma coliziunii, traficul rutier se derulează cu mari probleme pe sensul de mers Ploieşti-Bucureşti, fiind dirijat de poliţişti.

(Foto cu caracter ilustrativ)

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.