fbpx

Urmărire a Poliției, pe drumurile din Prahova. Șoferul vizat conducea un microbuz

Urmărire a Poliției, pe drumurile din Prahova. Șoferul vizat conducea un microbuz

Image
Image

Un tânăr de 21 de ani a fost protagonist într-o urmărire, pe drumurile din zona Filipeștii de Târg. Polițiștii l-au prins și au aflat rapid motivul pentru care acesta le ignorase semnalele.

 

 

Marți, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Florești, care derulau o acțiune de rutină n Filipeștii de Târg, au încercat să tragă pe dreapta, pe DJ101I, un microbuz care se îndrepta spre satul Minieri. Șoferul a refuzat însă să oprească.

“Ulterior, conducătorul auto a intrat în curtea unei societăți comerciale, unde a fost oprit și legitimat.

În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că persoana aflată la volanul autovehiculului nu deține permis de conducere pentru categoria D1, pentru a avea dreptul de a conduce microbuzul pe drumurile publice.

Tânărul în vârstă de 21 de ani, din comuna Filipeștii de Târg a recunoscut fapta comisă, declarând că nu s-a conformat semnalelor organelor de poliție deoarece știa că nu are dreptul de a conduce microbuzul firmei unde lucrează”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.