fbpx

Urmărire ca-n filme pe străzile Ploieștiului

Image
Image

În această dimineață, în jurul orelor 07:48, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Ploiești, a efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe strada Transilvaniei, din direcția Gara de Nord către Sud.

Întrucât șoferul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. Ajungând pe strada Neagoe Basarab, în încercarea de a-și asigura scăparea, fugarul derapează și pierde controlul asupra direcției de mers, lovind două autoturisme parcate, moment în care ocupanții autoturismului coboară și fug.

Polițiștii reușesc să prindă și să imobilizeze pe doi dintre cei trei ocupanți ai autoturismului, care sunt conduși la unitatea de poliție.

În cursul zilei, la sediul poliției s-a prezentat o femeie de 41 de ani, împreună cu soțul său, în vârstă de 40 de ani. Aceasta a declarat că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat în eveniment.

La această oră, persoanele sunt audiate în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru favorizarea infractorului și conducere fără permis.

Cercetările se desfășoară sub directa coordonare și supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.