Viceprimarul Ploieştiului, dus de urgenţă la Spitalul Judeţean. Vezi mesajul transmis medicilor!

Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti, a transmis un mesaj de mulţumire reprezentanţilor Spitalului Judeţean şi Serviciului de Ambulanţă, după ce a ajuns de urgenţă aici în urma unor probleme cardiace. Se pare că edilul a suferit un puseu de tensiune, dar i-a asigurat pe apropiaţi şi pe cei care îl urmăresc pe reţelele de socializare că acum se simte bine.

"Mii de mulțumiri medicilor și întregului personal de la Serviciul de Ambulanță Prahova și celor de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești! Mulțumesc medicilor, asistentelor, infirmierelor și în special managerului Marius Niculescu și doctorilor Daniel Nicolae, directorul Ambulanței Prahova, Florin Pușcariu, directorul medical al Spitalului Județean, și Marian Albu, șeful Secției Cardiologie! Am simțit în aceste zile că personalul medical din Prahova este cu adevărat profesionist!", a transmis viceprimarul Ploieştiului, într-un mesaj publicat pe pagina personală de Facebook.

Peste 140 de persoane au comentat la această postare, printre internauţii care i-a urat însănătoşire grabnică numărându-se şi câţiva ploieşteni care au notat că n-ar strica dacă şi oamenii de rând ar fi mai bine trataţi la Spitalul Judeţean şi dac-ar avea şi ei, la externare, ocazia să le mulţumească pentru implicare angajaţilor unităţii medicale.

Image
Image
Image