fbpx

VIDEO ­čÄŽ Zeci de perchezi╚Ťii ale procurorilor DIICOT Ploie╚Öti, joi, la trafican╚Ťi de droguri. 90 de persoane vor fi duse la audieri

VIDEO ­čÄŽ Zeci de perchezi╚Ťii ale procurorilor DIICOT Ploie╚Öti, joi, la trafican╚Ťi de droguri. 90 de persoane vor fi duse la audieri

Image
Image

Procurorii DIICOT Ploie╚Öti deruleaz─â, la aceast─â or─â, o ampl─â opera╚Ťiune ├«mpotriva unei grup─âri de trafican╚Ťi de droguri. Perchezi╚Ťii au loc ├«n Prahova, Giurgiu ╚Öi Bucure╚Öti.

 

"La data de 25.05.2023, procurorii Direc╚Ťiei de Investigare a Infrac╚Ťiunilor de Criminalitate Organizat─â ╚Öi Terorism ÔÇô Serviciul Teritorial Ploie┼čti ├«mpreun─â cu lucr─âtorii de poli╚Ťie judiciar─â din cadrul B.C.C.O. Ploie┼čti efectueaz─â un num─âr de 25 de perchezi╚Ťii domiciliare, pe raza jude╚Ťelor Prahova ┼či Giurgiu ┼či a municipiului Bucure┼čti, ├«ntr-o cauz─â privind s─âv├ór┼čirea infrac┼úiunilor de trafic de droguri de risc ┼či mare risc precum ╚Öi efectuarea de opera┼úiuni, f─âr─â drept, cu substan╚Ťe susceptibile s─â produc─â efecte psihoactive.

├Än cauz─â s-a re┼úinut c─â, mai multe persoane, av├ónd o surs─â comun─â de aprovizionare, comercializeaz─â droguri de risc ┼či mare risc, precum ┼či substan┼úe cu efect psihoactiv, la pre╚Ťul de 50-60 de lei gramul de canabis, de 550 de lei gramul de cocain─â, respectiv de 50 de lei comprimatul ecstasy c─âtre consumatori, substan┼úele fiind introduse ├«n ┼úar─â prin intermediul unor firme de transport ┼či colet─ârie", informeaz─â anchetatorii.

La sediul Direc╚Ťiei de Investigare a Infrac╚Ťiunilor de Criminalitate Organizat─â ╚Öi Terorism ÔÇô Serviciul Teritorial Ploie┼čti vor fi conduse, ├«n vederea audierii, un num─âr de peste 90 de persoane.┬á

Ac╚Ťiunea de ast─âzi beneficiaz─â de sprijinul poli╚Ťi╚Ötilor din cadrul B.C.C.O. Bucure┼čti ╚Öi al jandarmilor din cadrul Grup─ârii Mobile de Jandarmi ÔÇťMatei BasarabÔÇŁ Ploie╚Öti, iar┬ásuportul de specialitate a fost asigurat de c─âtre Biroul Tehnic ╚Öi de Criminalistic─â din cadrul D.I.I.C.O.T. ÔÇô Structura Central─â ╚Öi Direc╚Ťia Opera╚Ťiuni Speciale.

Pe ├«ntreg parcursul procesului penal, suspec╚Ťii ╚Öi inculpa╚Ťii beneficiaz─â de drepturile ╚Öi garan╚Ťiile procesuale prev─âzute de Codul de procedur─â penal─â, precum ╚Öi de prezum╚Ťia de nevinov─â╚Ťie.

Urm─âre┼čte pagina de Facebook┬áÔÇ×TelegramaÔÇŁ pentru ┼čtiri ┼či analize de ultim─â or─â!┬á

Sursa imagini: DIICOT - Poli╚Ťia Rom├ón─â

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.