fbpx

VIDEO | Adjunctul CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, scandal pe stradă cu Poliţia: "Hai că-ţi arăt eu ţie!"

Image
Image

Directorul adjunct al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Lucian Rădulescu, a fost protagonistul unei scene incredibile, petrecute marţi, aproape de locuinţa sa din comuna prahoveană Păuleşti. După ce doi poliţişti i-au atras atenţia că oprise maşina neregulamentar, Rădulescu s-a luat la ceartă cu membrii echipajului şi a scos furios legitimaţia de consilier la Camera Deputaţilor, înjurându-l pe unul dintre agenţi şi dându-i de înţeles că ar avea de suferit în cazul unui conflict cu el. Imaginile filmate cu camera din dotarea echipajului au ajuns pe reţeaua de socializare Facebook.

Poliţistul Marian Godină, cunoscut pentru întâmplările pline de haz pe care le povesteşte pe Facebook, a fost cel care a publicat filmarea, însoţită de mesajul "România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!". "Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem", a mai transmis Marian Godină.

Filmarea îl surprinde pe Lucian Rădulescu, după ce le prezentase actele de identitate celor doi poliţişti, certându-se cu agenţii, înjurându-l pe unul dintre aceştia şi spunându-i în mai multe rânduri "hai dă-i drumul şi dă-mi amendă!" şi "hai că-ţi arăt eu ţie", după ce-i fluturase în faţă o legitimaţie de consilier la Parlament. Potrivit unor surse, politicianul, cu o bogată activitate în lumea fotbalului şi mediul de afaceri şi de ceva vreme director adjunct la CSM Ploieşti, este consilier la cabinetul deputatului PSD Laura Moagher. "Nu cred că vrei să intri într-un conflict cu mine", i-a mai transmis Rădulescu poliţistului, înainte de un nou "hai că-ţi arăt eu ţie!".

CITIŢI ŞI:

ASTA-I MAXIMĂ! CSM Ploieşti, obligat de instanţă să plătească datoria directorului adjunct

Înapoi la fotbal. Lucian Rădulescu, noul preşedinte executiv la Sportul Snagov

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.