VIDEO - Arsenalul găsit în Bereasca, în urma unui șir de scandaluri. Nouă femei și trei bărbați au ajuns în arest

Polițiștii ploieșteni și jandarmii au săltat, joi, în urma a șapte percheziții derulate în Bereasca, nu mai puțin de 15 persoane, în vederea audierii în cadrul anchetei deschise după scandaluri repetate. Iar 12 dintre acestea, inclusiv nouă femei, și-au petrecut noaptea după gratii, fiind reținute pentru 24 de ore.

"Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul lunii iunie a.c. și până în prezent, între membrii a două familii din Municipiul Ploiești, s-ar fi creat o stare conflictuală, pe fondul căreia s-ar fi produs acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, aceștia apelând la acte de violență și folosirea de obiecte periculoase. De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum obiecte contondente, săbii, sulițe, cuțite, bâte, topoare cât și un pistol cu bile", a informat IJP Prahova.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

 

 

Image
Image
Image