fbpx

VIDEO - Bărbat filmat când îi fură țigările din buzunar unui polițist aflat... în misiune. Reacția IJP Prahova

Image
Image

Un bărbat i-a furat pachetul de țigări unui polițist din Prahova, în timp ce acesta completa, împreună cu o colegă, un proces verbal, lângă mașina de serviciu. Tupeul hoțului merge mai departe, individul împărțind apoi țigările sustrase din buzunarul polițistului cu cei din jur, fără să se ferească în vreun fel. Polițiștii își văd în continuare de treabă.

Toată scena a fost filmată, înregistrarea fiind publicată de jurnaliștii de la Ziarul Incomod.

După ce filmarea a apărut în spațiul public, reprezentanții IJP Prahova au anunțat că Biroul Control Intern face verificări în acest caz.

"Este vorba despre intervenția unui echipaj de Poliție la un eveniment sesizat prin Dispeceratul 112, în seara zilei de 3 noiembrie. În urma vizionarii imaginilor, ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul ca o persoană ar fi sustras din buzunarul unui polițist un pachet de țigări, fiind efectuate cercetări pentru furt calificat. De asemenea, conducerea Inspectoratului a dispus verificări cu privire la modul de intervenție al polițiștilor la eveniment, prin intermediul Biroului Control Intern, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecință", a transmis purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.