VIDEO | Bărbatul dispărut în apele râului Prahova a fost scos de scafandri, fără suflare

Trafedie în oraşul Breaza! Un bărbat care dispăruse, vineri seară, în cartierul Nistoreşti, a fost găsit, fără suflare, în apele învolburate ale râului Prahova. Este al patrulea deces confirmat provocat în ultimele două zile de viituri în judeţ, după ce şi la Sângeru trei copii au murit, luat de ape din propria casă, iar al patrulea încă este dispărut, cu şanse reduse să mai fie găsit în viaţă.

Bărbatul de 42 de ani din Breaza a ieşit să se plimbe cu ATV-ul şi nu a mai fost văzut. Vehiculul cu care plecase a fost găsit pe malul râului, iar rudele s-au temut că acesta ar fi putut să fie luat de ape. Căutările au început sâmbătă noapte, fără succes, fiind reluate duminică, la scurt timp după ce s-a luminat. În jurul orei 7.30, pompieri, poliţişti, jandarmi şi localnici au pornit din nou în căutarea bărbatului dispărut.

Temerile apropiaţilor au fost confirmate de scafandrii de la ISU Prahova, care l-au găsit pe bărbat în apă, într-o zonă cu trepte de nivel, care formau mici cascade pe cursul râului. El a fost extras, urcat pe targă şi dus într-o zonă sigură, unde a fost preluat de un echipaj medical.Din nefericire, el nu mai avea semne vitale.

(Foto şi video: ISU Prahova)

Image
Image
Image