VIDEO - Bătaie între două eleve, vineri după-amiază, la un liceu din Câmpina (UPDATE)

Un incident a avut loc, vineri după-amiază, se pare la finalul orelor de curs, la Liceul Energetic din Câmpina. Două fete s-au luat la bătaie, chiar la ieșirea din școală, iar totul a fost înregistrat de unul dintre elevii martori la eveniment.

Încăierarea a durat câteva secunde, pentru că alți adolescenți au intervenit și le-au despărțit pe cele două.

Înregistrarea incidentului a apărut rapid în mediul on-line, fiind postată pe Facebook de un bărbat originar din localitate, care a ajuns în posesia ei. Clipul a fost publicat pe un grup închis dedicat câmpinenilor.

 

Imaginile pot fi văzute și AICI.

Telegrama de Prahova a încercat să contacteze conducerea unității de învățământ, imediat după apariția imaginilor. Directorul liceului, Stan Sârbu, ne-a transmis, prin intermediul secretarei unității de învățământ, că incidentul i-a fost adus la cunoștință de profesorul de serviciu, iar elevele implicate au fost consemnate în catalog, lunii fiind așteptați, la școală, și părinții acestora, care au fost înștiințați cu privire la incident.

În mod uzual, conform regulamentelor în vigoare, situațiile de acest fel sunt discutate în Consiliul Profesoral și Consiliul de Administrație, fiind decise sancțiuni care pot merge, în anii învățământului obligatoriu (până la clasa a X-a), de la mustrare până la scăderea notei la purtare sau transfer disciplinar la altă școală. Pentru elevii mai mari, implicare în incidente grave poate duce chiar la exmatriculare.

Reprezentanții școlii nu au menționat dacă, până la acest moment, au fost sesizate ISJ Prahova sau Poliția.

UPDATE - IJP Prahova a anunțat că au fost demarate verificări în acest caz.

UPDATE - Autorul postării a șters imaginile de pe grupul amintit, după ce mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare i-au cerut să facă publică înregistrarea, astfel încât să devină vizibilă pentru cât mai multe persoane.

UPDATE - Elevele care s-au păruit, vineri, pe holurile Liceului Energetic din Câmpina au ajuns la Poliție

Sursa video: Facebook/ Câmpina Prahova (video: Sebastian B.)

 

Image
Image
Image