VIDEO | Flagrant al BCCO în sudul Ploieştiului. Doi tineri au fost "săltaţi" de mascaţi, fiind reţinuţi pentru trafic de etnobotanice

Doi tineri, suspectaţi că ar distribui în Ploieşti substanţe psihoactive către un număr mare de consumatori, au fost "săltaţi" de mascaţi, în sudul municipiului. Acţiunea, desfăşurată de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, cu sprijinul Jandarmeriei, s-a derulat marţi după-amiază, în apropierea Bulevardului Independenţei din Ploieşti, pe tronsonul dintre Gara de Sud şi Rondul 2.

Acţiunea de prindere a celor doi suspecţi s-a desfăşurat în plină stradă, spre surprinderea multor ploieşteni aflaţi în zonă la miomentul respectiv. Un cititor Telegrama ne-a trimis mai multe imagini, în care apar cei doi bărbaţi, fugăriţi de mascaţi printre maşinile de pe strada Mihai Eminescu şi apoi imobilizaţi şi încătuşaţi. Traficul rutier pe acest tronson a fost oprit pentru scurt timp, până când respectivii au fost urcaţi în dubă.

Flagrantul a fost urmat de percheziţii domiciliare, au anunţat surse apropiate anchetei. De asemenea, cei doi tineri, originari din Brăila, au fost audiaţi şi ulterior reţinuţi de anchetatori, iar 15 consumatori de substanţe noi cu efecte psihoactive au fost audiaţi ca martori.

{gallery}flagrant bcco mihai eminescu{/gallery}

Image
Image
Image