VIDEO - Fost consilier local din Bucov, acuzat de un vecin că i-ar fi tăiat câinele cu drujba

Un prahovean ne-a scris, la redacție, acuzându-l pe vecinul său că ar fi încercat să dărâme gardul dintre proprietăți fără a deține autorizație și fără a-i cere acordul. În momentul în care s-a opus, vecinul s-a înarmat cu o drujbă și a trecut la treabă. Dar nu de gard s-a apucat, ci, așa cum reiese și din înregistrarea făcută de reclamant și publicată pe YouTube, ținta lui a fost câinele proprietarului nemulțumit.

Totul s-ar fi întâmplat zilele acestea, la Bucov, iar vecinul reclamat ar fi nimeni altul decât un fost consilier local al comunei.

Autorul sesizării spune că vecinul i-ar fi rănit câinele cu drujba. Acesta menționează și că, în urma incidentului, a depus plângere la Poliție.

"Bună ziua, aş dori să vă semnalez un caz de cruzime faţă de animale, mai exact faţă de câinele meu, un ciobănesc de Bucovina, care a fost atacat ieri cu drujba băgată prin gard de un vecin cu care am un conflict mai vechi şi care începuse, fără autorizaţie şi fără acordul meu, să demoleze gardul care desparte curţile noastre. Câinele a fost tăiat în zona gurii, i-a curs mult sânge şi a fost îngrijit de un medic veterinar. Am fost la poliţie şi am depus plângere. În mod ironic, pe filmare nu apare momentul în care câinele a fost atins de lanţul drujbei din cauza unui tomberon. Pe vecin îl cheamă Radu Ilie, locuieşte în comună Bucov, Prahova. Este fost consilier local", ne-a scris proprietarul câinelui.

Reporterii Telegrama de Prahova au încercat să-l contacteze pe fostul consilier local din Bucov, dar acesta nu a dorit să facă niciun comentariu. În cazul în care va dori să răspundă, totuși, la acuzațiile care îi sunt aduse, o poate face la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Telegrama de Prahova a solicitat un punct de vedere și Poliției Prahova.

UPDATE - Poliția a întocmit DOSAR PENAL în cazul fostului consilier local din Bucov care ar fi rănit cu drujba câinele unui vecin

 

 

 

 

Image
Image
Image