VIDEO | Incendiu devastator la o fermă de furaje din Prahova

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri, la o fermă de furaje din satul Conduratu al comunei prahovene Baba Ana. Pompierii s-au chinuit ore bune să stingă flăcările şi încă mai acţionează aici şi miercuri, pentru punerea în siguranţă a zonei.

Incendiul a izbucnit aproape de miezul nopţii, iar flăcările s-au răspândit foarte repede. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis cinci echipaje, iar când au ajuns pompierii incendiul se manifesta pe aproximativ 400 de metri pătraţi, la circa 100 de tone de baloţi de paie, a anunţat ISU Prahova.

"Azi noapte, in jurul orei 00:08, in satul Conduratu din localitatea Baba Ana a izbucnit un incendiu violent la o ferma in care erau depozitate cantități uriașe de furaje. Pentru gestionarea evenimentului au fost mobilizate 5 autospeciale de stingere. La sosirea pompierilor militari la locul interventiei incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 400 mp la 100 de tone baloți din paie. Incendiul este lichidat însă 3 echipaje de stingere actioneza in continuare pentru inlaturarea efectelor negative. Intervenția este dificila din cauza cantității foarte mari de furaje, fumului dens și temperaturilor ridicate", a anunţat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Vezi mai jos VIDEO din timpul intervenţiei!

(Sursa foto şi video: ISU Prahova)

Image
Image
Image