VIDEO | Jaf la un magazin de bijuterii din Ploieşti. Poliţia face apel la populaţie pentru identificarea suspectului

Poliţia Prahova a făcut un apel la populaţie, solicitând informaţii pentru identificarea unui bărbat, în cadrul anchetei care vizează un jaf dat în data de 17 ianuarie la un magazin de bijuterii din centrul municipiului Ploieşti.

Poliţia caută în continuare autorul unei tâlhării petrecute pe 17 ianuarie, când un bărbat înarmat cu o sabie a dat atacul la un magazin de bijuterii din centrul municipiului Ploieşti şi a plecat cu bunuri de aproape 140.000 de lei. Anchetatorii au reuşit să obţină noi imagini de la camerele de supraveghere amplasate în vecinătate şi solicită ajutorul ploieştenilor pentru identificarea suspectului.

"La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, un bărbat a pătruns într-o bijuterie din Ploiești, de unde, amenințând cele două vânzătoare cu o sabie, a reușit să sustragă 825 de grame de bijuterii din aur. Prejudiciul este estimat la peste 140.000 de lei. Acesta avea fața acoperită cu o cagulă. În urma investigațiilor, polițiștii au reușit să obțină imagini surprinse de camere de luat vederi din proximitatea locului faptei, în care apare un bărbat a cărui identificare ar putea contribui la soluționarea cauzei", a anunţat IPJ Prahova.

"Din datele obținute până în prezent, reies următoarele semnalmente ale acestuia: 1,70 – 1,75 metri înălțime, constituție robustă, ar avea în jur de 30-35 de ani, calviție și, așa cum se observă din imagini, avea barbă mare, neagră și purta, la acel moment, pantaloni tip camuflaj de culoare deschisă, geacă neagră, cu glugă și era încălțat cu bocanci (ghete) de culoare neagră. Persoanele care dețin informații ce ar putea conduce la identificarea bărbatului din imagini sunt rugate să apeleze telefonic Poliția Municipiului Ploiești la numărul 0244.595.355 sau să trimită un mesaj pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.", se mai arată în apelul făcut de Poliţia Prahova.

Image
Image
Image