UPDATE - VIDEO. Nouă persoane audiate în urma unor percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de lovire, violențe și distrugere

PERCHEZIȚII PRAHOVA
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

În dimineața zilei de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova efectuează 8 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de lovirea sau alte violențe și distrugere.

Potrivit IJP Prahova, din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 8 - 11 noiembrie a.c., 4 bărbați, în urma unor stări conflictuale, s-ar fi agresat reciproc și ar fi produs distrugeri la bunurile personale.

9 persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii acestora.

Activitatea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

UPDATE
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, la data de 16 noiembrie a.c., au fost descoperite și ridicate obiecte și bunuri care constituie mijloace de probă, în cauză.
În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii au reținut, pentru de 24 de ore, doi bărbați, de 17 și 58 de ani, urmând ca aceștia să fie prezentați unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

 

 

Image