VIDEO - O dubiță a avariat două mașini, duminică seară, în Mihai Bravu. Șoferul care ar fi provocat accidentul, bănuit că ar fi fost sub influența unor substanțe interzise

O dubiță aparținând unei firme de curierat a avariat două mașini, duminică seară, în cartierul Mihai Bravu, după care s-a oprit în sensul giratoriu de lângă magazinul Lidl. Accidentul se putea transforma într-o tragedie, iar acum există semne de întrebare cu privire la starea în care se afla șoferul care l-ar fi provocat.

Pe internet au apărut imagini surprinse de martorii la eveniment, inclusiv cu momentul în care conducătorul auto este testat de polițiști pentru verificarea alcoolemiei. Deși aparatul arată că tânărul care se aflase la volanul dubiței nu consumase alcool, comportamentul acestuia era cel puțin bizar. Practic, șoferul părea confuz și abia dacă se ținea pe picioare, reacțiile sale dându-le de bănuit oamenilor legii care au decis ca bărbatul să fie testat suplimentar, pentru a verifica dacă nu cumva se afla sub influența unor substanțe interzise.

Polițiștii efectuează cercetpri și așteaptă rezultatele analizelor.

Sursa foto: Facebook/ Orașul Ploiești

Sursa video: Facebook/ Info Trafic 24

 

Image
Image
Image