VIDEO | Percheziții la traficanți din Ploiești, joi dimineață

VIDEO | Percheziții la traficanți din Ploiești, joi dimineață

Mai multe persoane bănuite că ar fi implicate în trafic cu substanțe psihoactive au fost depistate joi, la Ploiești, în urma a trei percheziții derulate în municipiu de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești.

"Din cercetări a rezultat că, de la sfârșitul anului 2019 până în prezent, o persoană ar fi comercializat cantități importante de noi substanțe psihoactive, în județul Prahova. De la locațiile vizate, au fost ridicate 50 de grame de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, telefoane mobile, bani și un pistol cu bile de cauciuc supus autorizării. De asemenea, 6 persoane au fost conduse la sediul unității de parchet, pentru audieri. Polițiștii și procurorii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale", a anunțat IJP Prahova.

Suportul de specialitate în cadrul acțiunii a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.  La descinderi au luat parte și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

 

 

 

Image
Image
Image