fbpx

VIDEO | Prahovean de 25 de ani, ucis cu sânge rece de un criminal eliberat mai devreme din închisoare

Un tânăr de 25 de ani, originar din Prahova şi stabilit de ceva vreme în Mediaş, a fost ucis, sâmbătă seară, în urma unei altercaţii petrecute într-un club din localitatea sibiană. Victima a fost fugărită de agresor şi înjunghuiată de peste 10 ori. Unele dintre răni au fost fatale, iar prahoveanul de 25 de ani s-a stins la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor. Agresorul, Marius Rusu, mai fusese condamnat pentru crimă, însă a fost eliberat în baza recursului compensatoriu.

Scandalul a izbucnit într-un club din Mediaş, acolo unde circa 10 persoane au intrat în local şi s-au îndreptat spre masa la care se aflau Marius Rusu şi mai mulţi amici ai acestuia. Poliţiştii speculează că ar fi fost vorba de o răfuială între clanuri interlope. Lucrurile au degenerat rapid, doi tineri au început să arunce scaune spre masa lui Rusu, iar la un moment dat acesta a scos un cuţit cu lama de peste 10 centimetri şi, transformat din atacat în atacator, a început să-i fugărească pe cei care veniseră să-i ceară socoteală. Răfuiala continuă în afara clubului, iar camerele de supraveghere au surprins momentul în care Marius Costăchescu alunecă pe zăpadă și cade. Imediat este ajuns din urmă de unul din agresori, care începe să îl lovească. După 3-4 secunde se apropie și criminalul, Rusu Marius, care începe să îl înjunghie cu cuțitul în zona picioarelor. Nu mai puțin de 11 lovituri de cuțit aplică acesta tânărului care nu mai are șanse de scăpare. Înjunghiat în artere femurală, tânărul nu a mai putut fi salvat, notează publicaţia Ora de Mediaş, care a prezentat şi clipurile video suprinse de camerele de supraveghere ale localului.

Marius Costăchescu, originar din Prahova și stabilit în Biertan, a murit pe masa medicilor de la urgența Spitalului Municipal din Mediaş, informează Antena 3.

Agresorul este un recidivist care a mai fost condamnat pentru un omor și a fost eliberat de curând. Criminalul are 30 de ani și este originar din județul Alba locuind în prezent fără forme legale în municipiul Mediaș.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.