VIDEO - Săbii, topoare, macete și sticle incendiare găsite la scandalagiii din Mimiu. 11 persoane au fost reținute

VIDEO - Săbii, topoare, macete și sticle incendiare găsite la scandalagiii din Mimiu. 11 persoane au fost reținute

Poliția Prahova a transmis bilanțul raziilor organizate joi, în cartierele Bereasca și Mimiu din Ploiești, prilej cu care au fost efectuate și percheziții la persoane care ar fi participat la scandalul izbucnit la finalul lunii martie.

În această speță, 11 persoane au fost reținute de oamenii legii, care au găsit, la adresele vizate, un întreg arsenal: săbii, topoare, macete, bâte, cuțite, cagule și sticle incendiare. "În urma administrării probatoriului, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentate unității de parchet cu propunere legală", au anunțat polițiștii.

Totodată, cei aproape 200 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari care au participat la acțiunea de joi dimineață au legitimat peste 400 de persoane și au controlat 273 de autovehicule, fiind aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, dintre care 25 au fost pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 8 pentru alte abateri, au mai precizat reprezentanții IJP.

Valoarea sancțiunilor se ridică la peste 51.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate și 620 de țigarete, în valoare de 650 de lei.

 

Image
Image
Image