fbpx

VIDEO - Tânăr căutat de anchetatorii din Germania, săltat de jandarmi de pe o stradă din Ploiești. Bărbatul blocase drumul pentru o beție și un joc de Remy

Image
Image

O patrulă de jandarmi din cadrul IJJ Prahova a intervenit  joi seară, în jurul orei 20.00, pentru deblocarea străzii Sinăii din Ploiești, pe care câțiva indivizi o transformaseră în grădină de vară. "În data de 28.08.2019, în jurul orelor 20.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Ploiești s-a sesizat din oficiu despre faptul că mai multe persoane ocupau o bandă de circulație, cu o masă și patru scaune, pe strada Sinăii, pentru a juca Remy și a consuma băuturi alcoolice. În urma celor sesizate s-a trecut la eliberarea căii rutiere, la legitimarea și sancționarea celor în cauză", au precizat reprezentanții IJJ Prahova.

Lucrurile au devenit și mai interesante când verificările au scos la iveală că unul dintre petrecăreți, o persoană de 24 de ani, era căutat pentru o procedură judiciară în Germania. Acesta a fost predată organelor competente, pentru continuarea verificărilor și dispunerea măsurilor legale.

Sursa imagini: IJJ Prahova

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.