VIDEO - Tone de motorină și sute de kilograme de cupru ar fi fost furate de persoanele vizate de perchezițiile de miercuri // UPDATE: Șapte persoane au fost arestate preventiv

Opt persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, în urma perchezițiilor care au avut loc miercuri, în județul Prahova, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și proxenetism.

Citiți și:  Percheziții în Prahova, la suspecți de furturi și proxenetism

"Începând cu luna noiembrie a anului trecut,  persoanele bănuite ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri din societăți comerciale situate într-un parc comercial din județul Prahova. Acestea constau în cabluri de cupru, piese de la diverse utilaje, unelte electrice, precum și 2,5 tone de motorină. Prejudiciul este estimat, la acest moment, la aproximativ 70.000 de lei. Totodată, persoanele în cauză sunt bănuite și de acte de proxenetism săvârșite pe raza județului, atât «la stradă» cât și prin plasarea prostituatelor direct la clienți. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea infracțiunilor (360 kg cupru, piese și subansamble auto) și obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor (2 autoturisme)", a anunțat IJP Prahova.

 UPDATE - IJP Prahova a anunțat că șapte persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile.

 

Image
Image
Image