Zece amenzi aplicate aseară, la Ploiești, pentru nerespectarea restricțiilor impuse din cauza pandemiei

Zece amenzi aplicate aseară, la Ploiești, pentru nerespectarea restricțiilor impuse din cauza pandemiei

Miercuri seară, timp de două ore, în intervalul 17:00-19:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au desfăşurat o acțiune în municipiul Ploiești, sub coordonarea Prefecturii și alături de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, ai Direcţiei Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentară, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile Matei Basarab. Obiectivul a fost verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

IJP Prahova a anunțat că echipajele mobilizate au legitimat peste 130 de persoane, au controlat peste 60 de autovehicule și au verificat peste 20 de societăți comerciale, polițiștii avertizând verbal peste 30 de persoane care nu respectau măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

De asemenea, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, dintre care 10 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020. Totalul amenzilor s-a ridicat la 7.500 de lei.

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image
Image
Image
Image
Image