Actorul Gabriel Guevara, reținut la Veneția pentru agresiune sexuală

Actorul Gabriel Guevara, reținut la Veneția pentru agresiune sexuală
Actorul spaniol Gabriel Guevara a fost reținut la Veneția în baza unui mandat de arestare internațional emis de Franța pentru agresiune sexuală
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Actorul spaniol Gabriel Guevara, cunoscut pentru rolurile sale din filmul „Culpa mia” şi versiunea spaniolă a serialului „Skam”, a fost reținut de poliție, la Veneția, în baza unui mandat de arestare internațional emis de Franța pentru agresiune sexuală, a anunțat duminică presa italiană.

Guevara, în vârstă de 22 de ani, urma să primească duminică, la Veneția, un premiu din partea festivalului Filming Italy pentru interpretarea sa din filmul Culpa mia. Organizatorii au declarat pentru agenția Ansa că premiul a fost suspendat în aşteptarea rezultatului anchetei.

Potrivit Digi24, care citează agenția Ansa, Guevara a fost arestat de poliție la sosirea sa sâmbătă la Lido, unde se desfăşoară, de asemenea, cea de-a 80-a ediție a Festivalului de la Veneția, între 30 august şi 9 septembrie.

Actorul Gabriel Guevara, reținut la Veneția

Un tribunal italian ar trebui să se pronunțe în următoarele zile dacă acesta trebuie predat autorităților franceze. Nu se cunoaşte natura exactă a suspiciunilor care planează asupra tânărului actor în Franța.

Într-un comunicat de presă, Festivalul de Film de la Veneția a precizat că Guevara nu a fost invitat. „Având în vedere informațiile apărute pe anumite site-uri de presă în ultimele ore privind arestarea la Veneția a actorului spaniol Gabriel Guevara, Bienala de la Veneția doreşte să precizeze că prezența lui la Veneția nu a fost legată de nicio activitate sau producție”, planificată în cadrul festivalului, se arată în comunicatul de presă, publicat pe rețeaua de socializare X.

Image