Apple urmează să lanseze în această seară noul iPhone 15

Apple urmează să lanseze în această seară noul iPhone 15
Producătorul american Apple e așteptat să lanseze noua serie de smartphone-uri iPhone 15, în cadrul unui eveniment programat marți (Foto: apple.com)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Producătorul american Apple e așteptat să lanseze noua serie de smartphone-uri iPhone 15, în cadrul unui eveniment programat marți. Cu doar câteva ore înaintea lansării, site-ul Apple Store a căzut pentru moment, din cauza numărului mare de accesări.

Marți seara, Apple organizează cel mai important eveniment anual al companiei, numit „Wonderlust”, în cadrul căruia sunt așteptate să fie prezentate mai multe noutăți, în frunte cu seria de telefoane mobile inteligente iPhone 15, informează profit.ro.

Noua serie, compusă din patru modele, va fi, fără îndoială, capul de afiș al evenimentului organizat în cadrul Apple Park din Cupertino și transmis atât pe site-ul companiei, cât și pe YouTube, mai arată sursa citată.

Apple lansează noul iPhone 15

Noua serie va marca trecerea forțată a smartphone-urilor Apple la conectorul USB-C, având potențialul de a simplifica viața utilizatorilor care dețin mai multe dispozitive, inclusiv telefoane cu Android. iPhone 15 Pro și 15 Pro Max vor beneficia de o serie de upgrade-uri exclusive, prin care Apple încearcă să le crească vânzările, pentru a obține un profit mai mare, mai notează profit.ro.

Cu aproximativ șase ore înainte de mult așteptata lansare, site-ul Apple Store a „căzut”, cel mai probabil din cauza numărului mare de accesări, informează și Daily Mail. Potrivit unor surse citate de publicația britanică, Apple ar fi decis să schimbe numele modelului iPhone Pro Max, vârful de gamă al companiei, în iPhone Ultra.

Image