CORONAVIRUS | Oraşe-fantomă în nordul Italiei. Singurele maşini care mai circulă sunt ale carabinierilor

CORONAVIRUS | Oraşe-fantomă în nordul Italiei. Singurele maşini care mai circulă sunt ale carabinierilor

Orașe din întreaga lume au rămas aproape pustii pe măsură ce focarul de coronavirus se extinde! După ce virusul a fost identificat pentru prima dată în Wuhan, provincia Hubei, China, în decembrie 2019, treptat, localitățile aglomerate din toată țara s-au transformat în orașe fantomă. Panica s-a instalat și în Coreea de Sud și Iran, iar autoritățile medicale spun că suntem tot mai aproape de o pandemie.

Fenomenul s-a răspândit acum și în alte țări din întreaga lume, inclusiv în orașe din Italia, informează Digi24. Imaginile filmate din dronă arată că în mare parte orașele din nordul Italiei sunt goale, în timp ce autoritățile au decretat carantină timp de două săptămâni, relatează The Independent.

În imaginile filmate într-un oraș din nordul țării se vede că singurele mașini care circulă pe străzi sunt cele ale carabinierilor.

Italia, care are acum cele mai multe infecții decât orice țară din afara Asiei, a raportat marți dimineață peste 220 de cazuri de îmbolnăviri în nordul țării, mai notează Digi24.

Image
Image
Image
Image