Coronavirus: Prinţul Charles recunoaşte că ''a avut noroc'' în faţa virusului

Coronavirus: Prinţul Charles recunoaşte că ''a avut noroc'' în faţa virusului

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, consideră că "a avut noroc" atunci când a prezentat doar simptome uşoare după contractarea noului coronavirus, o experienţă care l-a făcut să fie şi mai hotărât să acţioneze pentru a plasa din nou "natura în centrul tuturor lucrurilor", relatează AGERPRES, citând AFP şi EFE.

"Am avut noroc în cazul meu şi am scăpat destul de uşor (de boală). Dar am avut-o şi am putut înţelege ce au îndurat ceilalţi", a declarat prinţul Charles într-un interviu acordat prin videoconferinţă pentru postul de televiziune Sky News, potrivit sursei citate. "Sunt alături mai ales de cei care au suferit pierderea unei fiinţe dragi şi care nu s-au putut afla alături de ea în ultimele momente. Pentru mine acest lucru este cel mai îngrozitor", a mai spus prinţul Charles.

În vârstă de 71 ani, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în martie, dar a prezentat simptome uşoare. El s-a vindecat după ce a stat în izolare timp de şapte zile, potrivit surselor oficiale, întrucât nu a avut nevoie de spitalizare.

Potrivit celor mai recente date, numărul morţilor de COVID-19 în Marea Britanie a fost de 359 în ultimele 24 de ore, bilanţul total ajungând la 39.728 de victime de la începerea pandemiei.

Sursă foto europafm.ro.

 

Image
Image
Image
Image